Košík
Nákupní košík je prázdny
0,00 Kč K úhradě
Košík Dokončit nákup
Kategorie
Informace
Recepty
Seřadit podle -- Cena: od nejnižší Cena: od nejvyšší Podle jména: od A do Z Podle jména: od Z do A Podle dostupnosti na skladě
Ukaž 10 12 20 50 produktů na stránku
velikost balení cca 2,3kg
velikost balení: cca 2kg
velikost balení: cca 1,5kg
velikost balení cca 1,7kg
Velikost balení cca 0,4 kg
Hovězí pupek je měkká tukem porostlá část břicha bez kostního podkladu. Je vhodný k přípravě vařením, dušením a díky jemnému mramorování tukem se hodí také na gril, kdy je v gastronomii známý jako flank steak.
Najdeme ho v horní části zadní kýty. Tyto svaly nejsou namáhané, vynikající měkké prokvetlé maso. Patří mezi žádaná steaková masa. Z květové špičky se připravují velké steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Jedná se o velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má zde jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý
Hovězí kosti. Původ: Česká republika Skladujte a uchovávejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Svalovina nízkého roštěnce je více libová – nemá tolik výrazné mramorování. Nejchutnější steaky z roštěné jsou pravidelně a jemně mramorované i s tenkou vrstvou loje na povrchu. Je libový a pevný
položky: 10 12 20 50