Košík
Nákupní košík je prázdny
0,00 Kč K úhradě
Košík Dokončit nákup
Kategorie
Informace
Recepty
Seřadit podle -- Cena: od nejnižší Cena: od nejvyšší Podle jména: od A do Z Podle jména: od Z do A Podle dostupnosti na skladě
Ukaž 3 10 20 50 produktů na stránku
Hovězí svíčková neboli filet je vnitřní bederní sval ležící pod roštěncem. Díky svému umístění je vystaven minimální námaze, proto jeho křehké, jemně vláknité a libové maso patří k nejlepším a pochopitelně také nejdražším částem hovězího masa.
Jedná se o svalový úpon bránice, maso je tvořeno hrubšími vlákny, proto je jeho chuť velmi výrazná. Hodí se k přípravě na pánvi i na grilu, v gastronomii je veverka známá jako „hanger steak“.
položky: 3 10 20 50