Košík
Nákupní košík je prázdny
0,00 Kč K úhradě
Košík Dokončit nákup
Kategorie
Informace
Recepty
položky: 3 10 20 50
Seřadit podle -- Cena: od nejnižší Cena: od nejvyšší Podle jména: od A do Z Podle jména: od Z do A Podle dostupnosti na skladě
Ukaž 3 10 20 50 produktů na stránku
Jedná se o velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má zde jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý
Hovězí kosti. Původ: Česká republika Skladujte a uchovávejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Svalovina nízkého roštěnce je více libová – nemá tolik výrazné mramorování. Nejchutnější steaky z roštěné jsou pravidelně a jemně mramorované i s tenkou vrstvou loje na povrchu. Je libový a pevný