Košík  

Nákupní košík je prázdny

0,00 Kč K úhradě

Košík Dokončit nákup

Jehněčí pečínka s baby špenátem a pečeným tuřínem

  1. Jehněčí kýtu vykostěnou zabalíme do síťky, osolíme, opepříme. Na plech vložíme kořenovou zeleninu s cibulí, na ni jehněčí kýtu s rozdrceným česnekem, rozmarýnem, pokapeme olivovým olejem a odkryté pečeme v troubě na 230°C 15-20 minut.
  2. Poté zastříkneme bílým vínem, necháme odpařit alkohol. Zastříkneme vývarem, přikryjeme a pečeme do změknutí na 170°C.
  3. Zblanšírovaný tuřín opečeme na olivovém oleji, přidáme česnekové máslo a nakonec baby špenát. Naservírujeme.

Jehněčí pečínka s baby špenátem a pečeným tuřínem