Košík  

Nákupní košík je prázdny

0,00 Kč K úhradě

Košík Dokončit nákup

Grilovaná salsiccia se svěžím zeleným salátem s jemně pikantním hořčičným dresinkem

Tradiční italská kořeněná klobáska je vhodná k přípravě na grilu i na pánvi:

  1. Salsicciu vložíme na rozpálený gril a opékáme z každé strany asi 8 minut, poté zastříkneme bílým suchým vínem.
  2. Zelený salát natrháme z několika druhů oblíbených salátů a zakápneme hořčičným dresinkem (1 lžička dijonské hořčice, 1 lžíce bílého vinného octa, 3 lžíce olivového oleje).

Stejně jednoduše lze salsicciu připravit i na pánvi: na rozpáleném olivovém oleji opékáme do zlatova asi 10 minut z každé strany, ke konci zastříkneme suchým bílým vínem, jakmile se alkohol vypaří, podáváme.

Koupit salsicciu »

Grilovaná salsiccia