Košík  

Nákupní košík je prázdny

0,00 Kč K úhradě

Košík Dokončit nákup

Jarní salát s pošírovaným vejcem, chřestem a krutony „Dědův bok“

  1. Vejce pošírujeme ve vodě s octem a solí cca 4 minuty. Po uvaření ihned zchladíme ve vodě s ledem. Chřest povaříme ve vodní várce, kam přidáme máslo, sůl, cukr a citronovou šťávu. Po uvaření rovněž zchladíme ve vodě s ledem. Kostky slaniny „Dědův bok“ vypečeme do křupavých krutonů.
  2. Ředkvičkový vinaigrette – ředkvičky nakrájíme na malé kostky. Namarinujeme bílým balsamikem, hrubou mořskou solí a olejem Extra Virgin.
  3. Na talíř naservírujeme listový salát s chřestem a vejcem, osolíme, opepříme, obsypeme opečenou slaninou, zakápneme ředkvičkovým vinaigrettem. Posypeme pažitkou.

Jarní salát s pošírovaným vejcem a krutony z Dědova boku