Košík  

Nákupní košík je prázdny

0,00 Kč K úhradě

Košík Dokončit nákup

Bylinková bramborová roláda se selečí variací a kedlubnovým salátem a la zelí

  1. Kedlubnový salát – kedlubnu nakrájíme na julienne, jemně nasolíme, přidáme kmín a trochu bílého vinného octa, slunečnicový olej a marinujeme.
  2. Bramborová roláda – bramborové těsto (300gr vařených brambor propasírujeme, přidáme 20gr másla, jeden žloutek, sůl, muškátový ořech, 100gr hladké mouky a vypracujeme těsto) Vypracované těsto rozválíme, potřeme žloutkem, posypeme hustě sekanými bylinkami s trochou strouhanky a zavineme pomocí potravinářské fólie do rolády. Vaříme ve vodě 15-20 minut.
  3. Selečí variace – Selečí plecko opečeme na oleji, na výpeku orestujeme kořenovou zeleninu, zastříkneme bílým vínem po odvaření alkoholu, přidáme vývar, okořeníme novým kořením, bobkovým listem, černým pepřem a solí. Vrátíme zpět maso a dusíme doměkka. Pak vyděláme měkké maso, šťávu zredukujeme na správnou konzistenci.

Bylinková bramborová roláda se selečí variací a kedlubnovým salátem a la zelí