Vítejte,
Přihlásit
Váš účet
Košík:
0
produkt
produkty
(prázdný)
Košík
0
produktů
produkt
(prázdný)
Nákupní košík je prázdny
0,00 Kč
K úhradě
Košík
Dokončit nákup
Kategorie
Hovězí vyzrálé maso
Hovězí zadní – květová špička
Hovězí svíčková
Hovězí vysoký roštěnec
Hovězí nízký roštěnec
Hovězí flank steak
Hovězí pupek - skirt steak
Hovězí veverka
Hovězí loupaná plec
Hovězí zadní kýta - ořech
Hovězí zadní - váleček z kýty
Hovězí krk - steak
Hovězí maso
Vepřové maso
Košík
0
produktů
produkt
(prázdný)
Nákupní košík je prázdny
0,00 Kč
K úhradě
Košík
Dokončit nákup
Informace
Jak nakupovat
Kontakt
Obchodní podmínky
Zpracování osobních údajů
Naše prodejny
Recepty
Steak z hovězího pupku - flank steak
Tartar z vyzrálého hovězího krku
Home
>
Recepty
>
Tartar z vyzrálého hovězího krku
Tartar z vyzrálého hovězího krku
Hovězí krk nakrájíme nožem na co nejmenší kousky. Nakrájené maso dáme v misce do nádoby s ledem (aby maso neztratilo barvu) a dochutíme.
Pro dochucení použijeme bílou cibuli, kyselou okurku na velmi malé kostičky, sekané kapary, Dijonskou hořčici, domácí kečup nebo jiný kvalitní, hrubou mořskou sůl, pepř z mlýnku, worcester, tabasco, kvalitní mletou papriku a drcený kmín.
Servírujeme s topinkou nebo opečenou bagetou.