Košík
Nákupní košík je prázdny
0,00 Kč K úhradě
Košík Dokončit nákup
Kategorie
Informace
Recepty
položky: 3 10 20 50
Seřadit podle -- Cena: od nejnižší Cena: od nejvyšší Podle jména: od A do Z Podle jména: od Z do A Podle dostupnosti na skladě
Ukaž 3 10 20 50 produktů na stránku
Vysoký roštěnec je poměrně málo namáhaný druh svaloviny nacházející se mezi lopatkami – najdete ho u hřbetu mezi krkem (podplečím) a nízkým roštěncem (z toho se krájejí roštěnky či připravuje rostbíf). Vysoký roštěnec je hned po svíčkové nejměkčí a nejkřehčí část hovězího.
Hovězí výsekové maso. Původ masa: Česká republika Skladujte a uchovávejte při teplotě od 0°C do +7°C.